Dodatno vrednost objektom prinaša bližina potoka Grosupeljščice, ob katerem se nahaja očesu prijeten zelen pas rastlinja in sprehajalna pot. V središču Grosuplja, od katerega nas loči slabih 15 minut hoje, se nahajajo razne veleblagovnice, pošta, pekarna, policijska postaja, lekarna, upravna enota in druga infrastruktura. Skratka dostopne so praktično vse bistvene storitve, ki so zaželene za nemoteno bivanje v mirnem kraju nedaleč od prestolnice.

Rocco nepremičnine - Slomškovi dvori

Odlična lokacija v Grosuplju

Na mirni lokaciji v Grosuplju v neposredni bližini rekreacijskih površin, središča Grosuplja in priključka na avtocesto se nahaja sodobna novogradnja. Novogradnja je umeščena v miren stanovanjski okoliš, v katerem se nahaja sklop manjših stanovanjskih blokov in nižjih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini se nahajajo osnovna šola, nogometno in tenis igrišče.

 

Dscf7700aurpopm

Dscf7676aurpopm

Rocco nepremičnine - Slomškovi dvori

Hiter dostop do avtoceste in središča Ljubljane

Enostaven dostop na avtocesto omogoča zelo kratek potovalni čas do središča Ljubljane. Iz Grosuplja je urejena tudi stalna avtobusna linija mestnega potniškega prometa LPP linija 3G, ki pelje preko Škofljice v središče Ljubljane. Prav tako Grosuplje nudi zanesljivo in hitro železniško povezavo z Ljubljano.